Cili është albumi më i mirë në muzikën shqipe, sipas reperit të njohur

MC Kresha është ndër reperat e preferuar si për gjeneratën e vjetër ashtu edhe për gjeneratën e re të artistëve.

Ndër ta është padyshim Lluni, i cili është edhe pjesë e familjes PINT dhe po cilësohet si ndër reperët më të mirë të momentit.

Lluni ka qenë në një intervistë në emisionin SevenBizz, ku ka treguar shumë për të rejat e tij në muzikë.

Ndërsa i pyetur se cili mendon se është albumi më i mirë i të gjitha kohëve në muzikën shqipe, ai pa u menduar e ka thënë një emër.

Përgjigjen e Llunit mund ta dëgjoni në videon më poshtë: