Big Brother VIP

Çfarë nuk ndodhi në Big Brother VIP, Iliri “shkrihet” teksa Arjola e puth në buzë

Ilir dhe Arjola janë dy banorët që kanë një raport të mirë bashkë.

Madje ata gjithmonë i kanë dalë njëri tjetrit në krahë duke e mbështetur.

Ditë më parë Arjola na habiti me deklaratën e saj teksa u shprehë: Iliri po të futi llapën të shkrinë.

Së fundi ata kanë bërë një lojë por sërish na kanë habitur me veprimin e tyre.

Ata janë puthur së bashku derisa Iliri është ‘shkrirë’ nga ajo puthje.

Pamjet gjatë momentit të puthjes i ka publikuar Olti Curri i cili gjithmonë ndjekë me vëmendje zhvillimet në shtëpi.

Kujtojmë se Iliri është i martuar ndërsa Arjola është një nënë beqare.