Çfarë është Flaka e Shenjtë në Shqipëri, dikur tërhoqi vëmendjen e Aristotelit!

Ai është një vend që thuajse nuk njihet nga publiku i gjerë edhe pse ndodhet në “zemër” të Shqipërisë.

Në lashtësi mahniti Aristotelin, Strabonin, Plinin, e me radhë… Përse zbulimi i tij mund të ndryshojë historinë?

Nuk është një legjendë dhe as një histori imagjinare.

Arkeologët edhe sot po kërkojnë në terren vendndodhjen e tij. Përse zbulimi i tij mund të jetë epokal?

Çfarë ka të rrallë ky vend?

https://youtu.be/fUIj-UxZhAQ