Ngjarjet

Çfarë do të ndodhë sot në Kosovë?

Vazhdon dita e dytë e punimeve të Kongresit të Shoqatës së Reumatologëve të Kosovës. (Hotel “Emerald”, ora 08:30)

Asociacioni i letrarëve dhe artistëve Art Klub “Rifat Kukaj” organizon edicionin e V të manifestimit letrar “Vjeshta dhe vargjet”. (Restoran “Lumi” në Komoran të Drenasit, ora 11:00)