BBVK

Buci s’i ndahet Santianës, ja merr pijen nga dora dhe e pi … Ku ndodhet gruaja e tij (Video)

Konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, Buci e Santiana duket se kanë vendosur paqe mes vete.

Ma herët gjatë pasdites, Buci i kërkoi Santianës që ta ushqente me lugën e saj dhe ushqimin që ajo po hante, dhe jo vetëm.

Pak minuta më vonë, Buci ia ka “grabitur” pijen energjike “GoPlus” Santianës, dhe e ka pirë pa i marrë leje asaj.

Si përfundim, gjithçka mbaroi me buzëqeshje dhe pafjalë, derisa Santiana ka vazhduar të pijë nga e njëjta kanaqe.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm, për më shumë detaje.