Darka

Blerando i ashpër me Bleron: Jep shembuj palidhje, s’më pëlqen të debatoj me ty (VIDEO)

Darka e sotme e të nominuarve e ka vulosur “ftohjen” e raporteve mes Blerandos dhe Bleros.

Madje, Blerando është treguar transparent duke ia përplasur në fytyrë Bleros, versionin e tij mbi krisjen e relacioneve.

“Jep shembuj palidhje, s’dua të debatoj me ty”, i ka thënë Blerando, Bleros pos tjerash.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.