Biçiklisti lëndohet rënd pasi goditet nga një veturë (Foto)

Një veturë në këto momente ka goditur një ngasës së biçikletës në afërsi të shkollës model, konkretisht në udhëkryqin e rrugës Plava dhe Zagrebi, duke i shkaktuar atij lëndime të rënda.

Banorët e asaj pjese janë mbledhur për t’i ndihmuar dhe aktualisht po presin automjetin e ndihmës së shpejt.