(s) ka marrëveshje

Biber: Nuk pres ndonjë marrëveshje Prishtinë – Beograd në vitin e ardhshëm

Profesori i Studimeve të Evropës Juglindore në Universitetin e Grazit, Florian Biber, tha se nuk pret marrëveshje në mes të Prishtinës dhe Beogradit në vitin 2019.

Ai ka vlerësuar se “nuk duhet të ketë asnjë përpjekje për të gjetur një zgjidhje” se do të ishte “shkronjë e vdekur në letër”.

Biber për Radio Televizionin e Vojvodinës tha se nuk mund të pritet asnjë marrëveshje lidhur me zgjedhjet e pritura në institucionet evropiane dhe paqëndrueshmërinë e mundshme në Kosovë, sepse, sipas tij, në rrethana të tilla “mund të ketë zhgënjim” në drejtim të zbatimit të marrëveshjeve të tilla