Ana Bërnabiq

Bërnabiq: Do të bëjmë gjithçka që ushqimet nga Serbia të arrijnë në Kosovë

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka thënë sot se Qeveria të cilën e drejton do të bëjë gjithçka të produktet nga qendra e shtetit të saj të arrijnë në Kosovë.

Ajo ka theksuar se do ta përdorin gjithë fuqinë që të mirat serbe të arrijnë te secili qytetarë i Kosovës që dëshiron t’i konsumojë ato, shkruan Tanjug.

Bërnabiq prej që bashkësia ndërkombëtare do të nisë t’i kushtojë më shumë vëmendje kësaj çështjeje dhe heqjen e taksës së vënë nga Kosova që sipas saj do të mundësonte lëvizjen e lirë të mallrave.