Sali Berisha

Berisha denoncon horrorin në Sarandë: Turistit i presin veshin në një lokal, policia fsheh ngjarjen

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar sot denoncimin e një qyetari, sipas të cilit një turisti në Sarandë i kanë prerë veshin në prezencë të policië, por kjo e fundit ka fshehur krimin.

Sipas denoncuesit, pronaret e një lokali i kanë prerë veshin një klienti para lokalit në prezence të policisë.

Qytetari ka shkuar pa vesh në spital dhe veshin ja kanë cuar me vonë. Në prezence kanë qënë jo pak, por 5 policë, të cilët nuk kanë identifikuar asnjë person që ka kryer këtë krim me justifikimin se pas ngjarjes janë marrë me të lënduarin për ta shoqëruar në spital dhe nuk kanë mundur të kapin autorët”-thuhet në denoncim.

loading…