Bateri

Bëni këto 15 gjëra që t’ia zgjatni jetën telefonit tuaj

Smartfonët janë jashtëzakonisht të nevojshëm, por edhe jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe prishen lehtë!

Njëri nga problemet me të cilat kanë ardhur smartfonët në treg është edhe kohëzgjatja e baterisë, transmeton lajmi.net

Probleme të tjera të ngjashme ka plot, si ekranet shumë të ndjeshme ose materiali shumë i rrëshqitshëm i tyre.

Mirëpo, “BrightSide” ka përgatitur një listë prej 15 gjërash me të cilat duhet të kemi kujdes që ta zuajmë smartfonin.