Ben Affleck

Ben Affleck krijoi zinxhirin e veçantë për ditëlindjen e JLO

Vet Ben Affleck ka krijuar një gjerdan të veçantë në ditëlindjen e JLO.

Affeck zgjodhi një gjerdan ari me petale të luleve.

Jennifer Lopez, Ben Affleck make relationship 'Instagram Official'

‘Ata simbolizojnë dashurinë e tyre, dhe gjithashtu aftësinë për të ndryshuar’ thotë një burim i afërt i çiftit.

Për këtë dhuratë ai ka shpenzuar më shumë se 3 mijë dollarë.

Jennifer Lopez and Ben Affleck plan on 'transferring in collectively' amid  their whirlwind rekindled romance - Geeky Craze