LAJMI I FUNDIT

BE po mendon të ua ndaloj hyrjen qytetarëve të pa vaksinuar që vijnë nga Kosova

Bashkimi Evropian ka filluar procedurën për rishikimin e listës së vendeve që mund të hynë në BE pa u vaksinuar.

Sipas “La Stampa”,  BE pritet të ua propozoj vendeve që janë pjesë e Bashkimit Evropian që të ua ndaloj hyrjen qyetarëve të pa vaksinuar që vijnë nga ShBA-të, Izraeli, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia Veriore dhe Libani.

Procedura me shkrim d otë përfundoj të hënën në ora 14:00, nëse asnjë nga 27 shtet nuk kundërshton, atëherë do të hyjë në fuqi