Bastiset shtëpia e Burdushit

Para pak ditësh Prokuroria Themelore e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj Hysni Peqanit.

Policia dhe Prokuroria në këto çaste gjenden në shtëpinë e mjekut popullor, Hysni Peqani, i njohur si Burdushi.

Gazeta Express ka siguruar pamjet nga shtëpia e Burdushit, ku shihet ekipi policor që i ka bastisur shtëpinë atij sot në mëngjes.

Para pak ditësh Prokuroria Themelore e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj Peqanit për mashtrim të një klienti të tij, të cilit, sipas aktakuzës, i ka marrë 2 mijë euro.

Burdushi të mërkurën ka qenë i ftuar në emisionin Frontal, ku ka folur rreth rastit për të cilin po akuzohet.