Superliga

Ballkani bënë përforcimin e parë, merr portierin e Llapit

Ballkani i Suharekës ka nisur afatin kalimtar të dimrit, duke bërë përforcimin e parë.

Klubi portokallinj transferoi portierin e Llapit, Bledar Hajdini.

“FC Ballkani ka arritur akord bashkëpunimi me portierin Bledar Hajdini. Bledari është i huazuar nga FC Llapi në skuadrën tonë dhe është prezantuar nga drejtori sportiv z.Lulzim Kolgeci dhe menaxheri i skuadës z.Idriz Hajrizi. Faleminderit për mundësine e bashkpunimit Kryetarit të FC Llapit Z. Tahir Batatina”, thuhet në njoftimin e Ballkanit.