Maliq

Babai shqiptar donte të përdhunonte seksualisht vajzën e tij 18 vjeçare: Publikohet biseda

Një 18-vjeçare në Maliq ka përjetuar tmerrin me babain e saj i cili ka tentuar që të kryejë marrëdhënie me të teksa kjo e fundit ka qenë për vizitë tek shtëpia ku ai jetonte pas ishte ndarë nga bashkëshortja.

Ajo ka mundur që të regjistrojë çdo gjë, ku sot ka bërë denoncim dhe 37 vjeçari është arrestuar.

Audio regjistrimet.

Vajza: Nuk duhet të flasësh me mua

Babai: Dakord

Vajza: E po atëherë? Unë nuk bëj budallallëqe

Babai: Nuk është budallallëk, është gjë e zotit ajo

Vajza: Edhe çlidhje ka me mua?

Babai: Ka lidhje, ta dish

Vajza: Nesër flasim.

Babai: E di mo babi e di, mos ki merak. Kemi ndjenja, unë kam ndjenja, ndjenjat nuk komandohen

Vajza: Ndjenjat do ti komandosh aty ku duhen, jo aty ku nuk duhen.

Babai: Edhe aty ku nuk duhet se nuk i komandon dot ndjenjat

Vajza: Je në vete o ba?! Më ke evlat (fëmijë), je në terezi. Mos fol budallallëqe, ti je babai im.

Babai: Është ndjenjë nuk komandohet.

Nëse nuk hapet video më poshtë, klikoni KËTU.