Gazmend Halilaj

Avokati kosovar: Mbrëmë është rrahur nga policia një fëmijë dhe ende nuk është dërguar në QKUK

Avokati Gazmend Halilaj, pretendon se një fëmijë palestinez është rrahur nga zyrtarët policorë brenda stacionit të policisë.

Halilaj thotë se fëmija po lufton për jetën dhe ende nuk është dërguar për trajtim mjekësor në QKUK.

Avokati thotë se fëmija ka kërkuar strehim në kampin e refugjatëve dhe si është ofruar strehim, si dhe ka paralajmëruar kallëzim penal ndaj institucioneve të sigurisë.

Postim i tij i plotë: