ambasadori

Avni Arifin e rrëmben diplomacia – ky është postimi i tij pas dorëzimit të kredencialeve në Abu Dhabi

Ambasadori i Kosovës në Emiratet e Bashkuara Arabe, Avni Arifi ka bërë një postim interesant pas dorëzimit të kredencialeve në Abu Dhabi

Përmes një statusi të publikuar në Facebook, Arifi ka lavdëruar vetveten madje në atë masë duke thënë se është “Ambasador i jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë”.

loading…