Audi Q8 50TDI S-line Quattro 2018 në Kosovë, kilometra zero FOTO

Adhuruesit e kerreve të reja në Kosovë tani mund ta shohin prej afër një të model te ri S-line. Është Audi Q8 S-line e cila tashmë gjendet në Kosovë. Ky nuk është AUDI Q8 2018 i parë që ky sallon e sjell në Kosovë.

E kjo vjen përmes një dyqani të kerreve, që gjithmonë kerret e tipeve të reja dhe më të mira i sjell në Kosovë. Ky dyqan ka sjell xhipin Audi Q8 50TDI S-line Quattro që është në dispozicion për të gjithë ata që janë të interesuar për një kerr të tillë.

Marka Audi sivjet i ka shtuar një kerr të ri familjes së kerreve Q. Është pra kjo Q8 e cila u prodhua këtë vit.