Milano

Atdheu dhe Antonela tashmë në lidhje dashurie, udhëtojnë bashkë në Milano

Dyshja kanë zgjedhur vendin italian për ta vizituar.

Edhe pse nuk kanë publikuar postime së bashku aludohet se Atdheu bashkë me Antonelën janë atje.

Këto dyshime ngjallen pasi ata kanë treguar lokacionin në storiet e tyre në Instagram derisa Atdheu ka publikuar një imazh duke zbuluar lokacionin dhe bashkangjitur një thënie postimit.

Edhe pse jemi në kohë pandemie si duket lëvizja e qytetarëve nga Shqipëria po shihet të jetë më e lehtë në llogaritje të daljes së dyshes jashtë shtetit.

Ndryshe, Atdheu dhe Antonela aludohet se janë çift jashtë programit dhe këto dyshime i kanë shtuar dy protagonistët e emisionit, Blerimi dhe Riniani.

Theksojmë se, në njërin nga emisionet e javës së kaluar të dy kishin një debat të ashpër me Antonelën e  cila akuzohej se po luan një lojë.