këngëtarja

“Asgjë nuk paska më të rëndësishme”, Xhensila emocionohet kur flet për këtë person

Këngëtarja, Xhensila Myrtezaj para disa muajve u bë nënë për herë të parë.

Artistja nga Shqipëria, Xhensila Myrtezaj ka dhënë intervistën e parë publike për emisionin “Mirage”, pas lindjes së vajzës.

Ajo në këtë intervistë ka zbuluar shumë të pathëna nga jeta e saj private e që për herë të parë flet për ndjenjën e të bërit nënë.

Çfarë thotë ajo dhe si e komenton këtë pjesë e mësoni në storien e mëposhtme.

Myrtezaj gjithashtu është duke punuar në projekte të reja që do t’i publikojë në ditët në vazhdim.
https://www.youtube.com/watch?v=qHXy2ecGiUs