Kuvendi i Kosovës

As herën e dytë s’ka kuorum për votimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike. Nuk votojnë VV e PDK

As herës së dytë të hedhjes në votim, nuk ka kaluar Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike. Për këtë projektligj kanë votuar herën e dytë 46 deputetë.

Edhe në herën e dytë në votim nuk kanë marrë pjesë deputetët e PDK-së dhe VV-së.

Ky projktligj do të fuste në treg 356 milionë euro dhe do të ndikonte në tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti (Kursimet Personale).