Aktorja

Arta Nitaj bëhet juriste e diplomuar

Tashmë u diplomua.

Aktorja e njohur shqiptare, tashmë edhe moderatore, Arta Nitaj, ka diplomuar.

Ajo i ka kryer me sukses studimet në Fakultetin Juridik dhe këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet publikimit të disa fotografive në Instagram.

“Zyrtarisht e diplomuar”, ka shkruar ajo në mbishkrimin e fotografisë. E në një tjetër imazh ajo shihet duke e përqafuar nënën e saj.

“E dashur nënë, të vlerësoj shumë”, ka shkruar Arta pranë fotografisë.

loading…


loading...