Arstisti Haderer me karikatura të cilat zgjojnë pyetje therrëse në ju

Artisti austriak Gerhard Haderer është i njohur për ilustrimet e tij të ndershme dhe të guximshme. Për disa vite në librin komik MOFF të botuar nga Scherz & Schund Fabrik, ai ka botuar ilustrime që thërrasin në problemet dhe mëkatet e shoqërisë moderne, transmeton Ballkani.info

Më poshtë gjeni 16 ilustrime inkurajuese nga Hadereri me ç’rast mund ta njihni më lehtë botën moderne. /Ballkani.ino/