Arrestohet pasi sulmoi policin

Personi i cili kishte sulmuar zyrtarët policorë në detyrë është arrestuar nga Policia e Kosovës.

I dyshuari kishte shkruar për t’ia tërhequr vërejtjen për prishjen e rendit dhe qetësisë publike në lokalin e tij.

Me vendimin e prokurorit, i dyshuari pas intervistimit lirohet, kurse rasti në procedurë të rregullt