Prizren

Arrestohet një i dyshuar në Prizren, kishte goditur një person me dorezë të armës me gaz

Policia në Prizren ka bërë të ditur se më 20 gusht 2021, në rrugën “Ekrem Rexha” në Prizren, kishte ndodhur një rast lëndim i lehtë trupor. I dyshuari kishte lënduar një person dhe pastaj ishte arratisur.

 Ndërsa, sipas policisë, pas punës operative – hetimore të vazhdueshme, i dyshuari është detyruar të paraqitet në stacion policor së bashku me avokatin e tij mbrojtës ku dhe ka dorëzuar armën e llojit ‘pistoletë’.

Arma dyshohet të jetë me  gaz e që me të njëjtën dorezë të armës dyshohet që e ka goditur viktimën duke i shkaktuar lëndime trupore.

 “I dyshuari K.GJ i lindur në vitin 1995, përveç incidentit lëndim i letë trupor, te i njëjti ishte gjetur edhe arma e paautorizuar. Për këtë rast i dyshuari me aktvendim të prokurorit të shtetit u ndalua në mbajtje në afat prej 48 orësh.  Rasti është nën hetime”, thuhet nga policia e Prizrenit.