DUKA

Armand Duka s’paraqitet në seancë, Gjykata mbyll padinë ndaj Braçes

Gjykata e Tiranës ka pushuar gjykimin per padinë që FSHF dhe presidenti i saj, Armand Duka, kishin hapur për akuzën e shpifjes ndaj deputetit të PS, Erjon Braçe.

Pushimi i gjykimit është bërë me motivacionin për mosparaqitje në gjyq të palës paditëse, pra FSHF dhe Dukës