Arianit Koci: Parlamenti i Kosovës e ka shansin që sot të tregojë vetën

Avokati Arianit Koci ka thënë se Parlamenti i Kosovës e ka shansin që sot të tregojë vetën dhe që FSK-ja të votohet në lexim të parë.

Koci, ka shtuar se na duhet ushtria dhe se të gjithë presin që deputetët të kenë unitet në votimin pro FSK-së.

Këto deklaratë Koci e bëri pak para fillimit të seancës parlamentare të Kuvendit të Ksoovës, ku si pikë e 11-të e rendit të ditës është shqyrtimi i parë i Projektligjit për Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Postimi i avokatit Koci:

Parlamenti i Republikēs së Kosovës e ka shansën me e tregu vetën:

FSK-ja sot votohet në leximin e parē.

Presim nga deputet unitet në votimin pro FSK-së. Na duhet ushtria e jonë!