Artisti

Ardian Bujupi thotë se këngët e kësaj këngëtare nuk do i dëgjonte kurrë

Ardian Bujupi vazhdon të jetë njëri nga artistët më të pëlqyer në estradën shqiptare.

Përkundër se jeton dhe vepron në Gjermani, ai tashmë ruan raporte mjaft të mira me këngëtarët shqiptarë, ndonëse ka prej atyre që i pëlqen më pak.

Ai së fundmi ka qenë i ftuar në emisionin “Shiko Kush Luan”, ndërsa është përballur me sfida të ndryshme.

I njëjti ishte përfshirë në sfidën ‘Paintball’, ku i duhej të zgjedhte mes personazheve të ndryshme nga pyetjet pikante që iu bënë.

I pyetur se ‘këngët e cilit artist në tabelë nuk do i dëgjonte kurrë?’, Ardiani nuk ngurroi të thoshte emrin e këngëtares Samanta Karavella.

Kjo e fundit ishte artistja shqiptare që ‘goditi’ në ‘Paintball’, pavarësisht se deklaroi se nuk ka ndonjë problem me të.