Petar Petkoviq

Ankohet Petkoviq pasi nuk i jepet leja për të hyrë në Kosovë

E ashtuquajtura Zyre Serbe për Kosovën ka njoftuar se institucionet në Prishtinë i janë përgjigjur negativisht njoftimit të shefit të kësaj zyreje, Petar Petkoviq për ta vizituar Kosovën sot dhe nesër.

Nga kjo zyre thonë se qëllimi i vizitës ishte për të takuar popullatën serbe dhe për të biseduar me ta.

“Është e qartë që qeveria e re në Prishtinë do të përdorë çdo justifikim të mundshëm, përfshirë situatën me virusin korona, për të imponuar një politikë antiserbe të barrierave dhe ndalesave”, thuhet në njoftimin e të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën”, raporton Tanjug./kk./