Bukuroshja

Ana Cheri përsëri e zhveshur

Njihet për pozat e saj seksi.

Një gjë të tillë, Ana Cheri e ka bërë përsëri.

Në atë imazh, modelja amerikane kishte veshur vetëm një pjesën e poshtme bikini, kurse sipër nuk mbante asgjë.

Për të mbuluar gjoksin, ajo kishte marrë një kapele në duar dhe po e mbante para, ndërsa nuk ishin të pakta komentet që arritën në adresë të tillë.

Fotografi të tilla, Ana Cheri publikon shumë shpesh në rrjete sociale, ku ndiqet nga miliona persona.