Lotaria

Ambasada amerikane ka një njoftim të ri për ata që po aplikojnë për lotarinë

Ambasada e SHBA për ata që nuk kanë aplikuar ende për Lotarinë Amerikane.

Me anë të një postimi në faqen zyrtare ambasada njofton se aplikantëve që u shfaqet mesazhi gabim gjatë regjistrimit duhet të njohin disa rregulla dhe të mos tremben se ka zgjidhje.

Njoftimi sqarues:

“Departamenti i Shtetit është në dijeni që disa aplikantëve u shfaqet një mesazh gabimi kur përpiqen të kryejnë aplikimin për t’u regjistruar për Programin e Lotarisë DV-2020 ose për të kontrolluar statusin e tyre. Zyrtarët aktualisht po punojnë për të rregulluar këtë çështje. Nëse hasni një problem gjatë procesit të aplikimit për Lotarinë, lutemi provojeni më vonë”.