Albina vjen me “Nuk e pranoj”

Këngëtarja Albina Kelmendi ka publikuar projektin e saj të ri me titull “Nuk e pranoj”.

Për muzikën dhe orkestrimin është kujdesur “Duo Bass Records”, ndërsa për tekstin Kreshnik Avdiu.

Videoklipi është realizuar nga Urban Graphics.
https://www.youtube.com/watch?v=8vLxScH17qQ