Hazar Erguçlu

Aktorja e njohur merr propozim për martesë nga i dashuri 20 vjet më i madh

Aktorja e famshme ka pranuar propozim për martesë.

Aktorja e famshme turke, Hazar Erguçlu, ka pranuar propozim për martesë nga dashuri i saj regjisor, Onur Unlu i cili është 20 vite më i vjetër.

Lidhja e saj me regjisorin 20 vite më të madhe ka qenë shumë e komentuar në media.

Aktorja 27-vjeçare është shprehur se është shumë e lumtur krah Onurit dhe diferenca e tyre në moshë nuk përbën fare problem.

loading…