Aeroporti ”Adem Jashari” me numër rekord pasagjerësh, të hënën shpërblen udhëtarin e 2 miliontë

Të hënën, për herë të parë, Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” do të festojë për 2 milionë pasagjerët brenda vitit 2018.

Për të festuar këtë numër rekord, ANP “Adem Jashari” do të identifikojë pasagjerin e 2 miliontë dhe do t’i dhurojë një çmim special, thuhet në nga zyra e tyre për informim.