Deputetja

Adriana Matoshi: U ktheva!

Deputetja dhe aktorja, Adriana Matoshi pas operacionit ka folur përmes një postimi të gjatë në rrjete sociale.

Aktorja shqiptare falënderoi thellësisht të gjithë njerëzit që janë lutur për shëndetin e saj dhe për marshin që u organizua për të.