Sekretari i LDK-së

Abrashi: Krejt që i lexoni e dëgjoni janë shpifje. LDK është e fortë, edhe prap kena me qeverisë

Sekretari i LDK-së, Arban Abrashi ka thënë se në takimin e sotëm me kryetarët e degëve janë dakorduar për aktivitetet e fushatës zgjedhore.

Abrashi ka thënë se LDK’ja do të qeverisë sërish me vendin.

“Sot mbajtëm takim me Kryetarët e degëve. U dakorduam për orarin e aktiviteteve nëpër degë e nëndegë, vizitat, kriteret për deputetë dhe rolin e diasporës. Krejt tjerat që i lexoni e dëgjoni janë shpifje. LDK është e fortë, edhe prap kena me qeverisë! Vazhdojmë”, ka thënë Abrashi.