Tubimi përmbyllës

AAK-PSD mban tubimin qendror, mbushet Pallati i Rinisë dhe i Sporteve në Prishtinë

Koalicioni AAK-PSD sonte ka mbajtur tubimin qendror për zgjedhjet e 6 tetorit në Prishtinë.

Në këtë tubim janë prezantuar të gjithë kandidatët për deputetë dhe programi i koalicionit.

Fjalën, veç tjerash e kanë pasur edhe Kryetari Shpend Ahmeti e Kryeministri Ramush Haradinaj.

E veçanta e këtij tubimi ishte se të gjithë të pranishmit kishin plis në kokë, madje edhe Haradinaj e vendosi një gjatë fjalimit të tij.
Për më shumë, ndiqeni videon e tubimit.

loading…