“A ja vlen të lësh fshataren për një ruse pasanike?”, historia e shqiptarit ‘çmend’ rrjetet sociale

Një histori e një shqiptari e publikuar në rrjetet sociale ka tronditur përdoruesit e Facebook.

Shqiptari i ka shkruar faqes së famshme Jeta Osh Qef e cila e ka publikuar historinë e tij, kurse në vetëm pak minuta janë gjeneruar me mijëra komente.

“Përshëndetje JOQ! Jam 33 vjeç i martuar kam 1 çun, para 3 vitesh jam njoh me një ruse në Itali. Tani jetoj në Shqipëri, e kam marr dhe gjatë veres rusen në Shqipëri, ka rënë në dashuri me mua, është shumë e bukur+dhe e pasur më ka kërkuar që të jetojmë bashkë dhe më ka thënë që do kujdeset për djalin tim për arsyen që më do shumë. 1 pyetje kisha unë – a ja vlen të lësh një fshatare nga Shqipëria dhe të jetosh me këtë rusen e bukur dhe të pasur?”, thuhet në mesazhin e publikuar.