iPhone 15 Pro

A i mbijeton iPhone 15 Pro hedhjes nga një makinë në lëvizje, shikoni këtë video

Shitjet për linjën e iPhone 15 kanë filluar në të gjithë botën që kur telefonat e mençur u prezantuan më 12 shtator në eventin “Wonderlust”.

Por një nga veçoritë që u intereson të gjithëve është patjetër qëndrueshmëria që përbën një pajisje.

Të gjithëve na ndodh të na rrëshqasë telefoni nga duart dhe nuk duam të gërvishtet lehtë apo të thyhet.

Redaktorja e teknologjisë e MailOnline e testoi së fundmi durueshmërinë e modelit iPhone 15 Pro duke e hedhur atë nga një veturë në lëvizje.

VIDEO

Makina po bënte një ‘drift’ me shpejtësi të lartë dhe udhëtonte nëpër një piste garash me 96 kilometra në orë.

Sidoqoftë, kjo pajisje ishte e veshur me një mbështjellëse nga prodhuesi i aksesorëve Mous dhe çuditërisht modeli iPhone 15 Pro mbijetoi rënies pa u dëmtuar.