covid

6 fëmijë dhe 11 gra shtatzëna të hospitalizuar në QKUK për shkak të COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit në klinikat COVID dhe spitalet rajonale janë të shtrirë 172 pacientë për shkak të COVID-19.

Në mesin e të infektuarve janë edhe 6 fëmijë të cilët janë të shtrirë në Klinikën e Pediatrisë.

Po ashtu të hospitalizuara janë edhe 11 gra shtatzëna.

“Bazuar në raportet e datës 13 shkurt 2022 të klinikave Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, 172 pacientë po trajtohen nga Covid-19. Me oksigjeno-terapi janë 127 pacientë, kurse  në Mjekim Intensiv janë të shtrirë 9 pacientë”, thuhet nga SHSKUK.