Foto

40 vite diferencë. Dashuria nuk njeh as moshë dhe as gjini! (FOTO)

Këngëtarja Julia Zelg-De Freest, 24 vjeç, ka kurorëzuar dashurinë e saj me korrespondenten e politikës, Eileen Zelg-De Freest, 61 vjeç.

Ato janë njohur në rrjetin social “Tinder”, dhe që prej takimit të tyre të parë ato nuk janë ndarë më deri më sot.

Të dyja së bashku jetojnë në Londër dhe kryen ceremoninë e tyre po në këtë vend.

Ishte Julia ajo që mori hapin e para për të propozuar e më pas Eileen ia kthehu në të njëjtën “monedhë”, duke i kërkuar që të martohet me të, gjatë disa pushimeve në Brazil.

loading…


loading...