4 pozicionet seksuale të cilat ofrojnë orgazmë, që rrallë ndonjë grua e përjeton

Në vend që të shfrytëzoni pozicionet seksuale të zakonshme, provoni një prej këtyre pozicioneve të çmendura të seksit për të arrirë një orgazmë që kurrë më parë nuk e përjetuat.
Pozicioni X

Si ta kryeni: Shtrihuni me partnerën tuaj duke u ulur përballë juve, me këmbët tuaja që kalojnë mbi njëri-tjetrin për të formuar një X.

Pse është e mrekullueshme: E njohur gjithashtu si “Crisscross”, kjo pozitë e çmendur seksi kërkon lëvizje të ngadaltë dhe intime. Nëpërmjet kësaj, ju mund ta ndihmoni partnerin tuaj të futet më thellë duke mbajtur duart.

“Churner”

Si ta kryeni: Shtrihuni në shpinë me këmbët tuaja të ngritura dhe të palosura në mënyrë që këmbët tuaja të jenë në të dy anët e kokës tuaj, ndërsa partneri juaj depërton në ju.

Pse është e mrekullueshme: Paralajmërim i drejtë: Qafa juaj mund të ketë ngërç, por për një orgazmë të mirë, ia vlen të rrezikohet. Plus, kjo pozitë e çuditshme e seksit në dukje lejon partnerin tuaj të depërtojë edhe më thellë.

“Gjevrek”

Si ta kryeni: Ndërsa partneri juaj është gjunjëzuar mbi ju, një këmbë duhet të përfudojë rreth belit të tij ndërsa këmbën tjetër të qëndrojë nën prapanicën e tij.

Pse është e mrekullueshme: Pavarësisht nga ajo që sugjeron emri, nuk ka ushqim të përfshirë në këtë pozitë seksuale. Përndryshe, ky pozicion lejon për shtytje të thella dhe të fuqishme, por në një kënd anash që ndjehet krejtësisht ndryshe.

Pozicioni “merimangë”

Si ta kryeni: Sigurisht, ajo i ngjan gaforres, por në një mënyrë më të çmendur. Legeni juaj duhet të jetë mbi të tij, ndërsa këmbët tuaja të përkulen në anën e trupit të tij.