Shkup

21 të vdekur dhe 1406 raste me COVID-19 sot në Maqedoninë e Veriut

21 persona kanë vdekur dhe 1406 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë, gjatë kësaj periudhe janë bërë 3398 teste.

Komuna me më së shumti raste është Shkupi.