15 Skulptura që bien ndesh me ligjet e fizikës (Foto)

Ka shumë artistë dhe arkitektë të talentuar anembanë botës, disa prej të cilëve janë kaq inteligjentë sa mund ti ngatërroni për magjistarë!

Më poshtë, do të gjeni 15 skulptura bombastike që thjesht duken se i kundërshtojnë ligjet e fizikës.

Hidhni një sy dhe shikoni nëse mund të zbuloni se si këto monumente të mëdha arrijnë të qëndrojnë drejt.