lëndime

11 vjeçari u shpëton lëndimeve pasi telefoni i kishte marr flakë gjatë natës

Kjo i ndodhi një 11 vjeçari me telefonin e tij.

Një 11 vjeçar ishte mjaft me fat që i shpëtoi lëndimeve pasi që tableti i tij u tej nxeh, dhe morri flakë.

Tableti ishe duke u mbushur gjatë natës në shtratin e 11 vjeçarit, kur ndodhi incidenti të martën, ku pajisja u ngroh jashtëzakonishtë shumë, duke ia djegur shtratin, raporton “Unilad Tech”, transmenton lajmi.net

Fatmirësisht, djali arriu të largohej, por sidoqoftë situata mund të merrte kahje shumë më të keqe.