intervenim

Zjarrfikësit e Malishevës shpëtojnë qenin e mbërthyer në rrethojën e oborrit

Ekipet e njësisë së intervenimit dhe shpëtimit në Malishevë, sot në mëngjes, kanë kryer një intervenim për shpëtimin e një qeni, i cili mbërthyer keq në rrethojën e oborrit në fshatin Carrallukë.

Kjo njësi ka intervenuar me kërkesën e një qytetari dhe ekipet e specializuara, kanë arritur ta shpëtojnë qenin.

Përndryshe, njësia e Zjarrfikësve dhe Shpëtimit në Malishevë, bazuar edhe në raportin e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, gjatë kësaj jave kanë ndërhyrë në 39 intervenime të ndryshme.