Rreziku

Zjarr në një deponi mbeturinash në Fushë Kosovë, rrezikohet objekti biznesor (FOTO)

Një zjarr i madh është ndezur në një deponi të mbeturinave në Fushë Kosovë.

Raportohet se nga flaka e madhe e zjarrit është duke u rrezikuar një objekt biznesor afër tij.

Zjarrfikësit dhe policia kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe po merren me rastin.

Për momentin nuk dihet shkaktari i zjarrit dhe nëse zjarri ishte i qëllimshëm.