Morena Taraku

Zhvishet Morena pozon pranë shtratit

Morena Taraku së fundi po habit me postimet e saj, ajo ekspozon më masë trupin. Në rrjete sociale këngëtarja, po publikon disa imazhe provokuese.

‘Instagrami‘, tashmë është bërë një rrjet social i cili po përdoret mjaft shumë, sidomos nga fytyrat e njohura publike.

Edhe Morena, është ajo e cila po publikon fotografi dhe shumëçka nga jeta e saj.Së fundi, ajo ka ndarë disa imazhe pothuajse krejtësisht e zhveshur.