Zhduket një vajzë nga Gjakova

Një nënë në Gjakovë ka raportuar në Polici se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti vazhdon të hetohet.

Rasti ka ndodhur pasditen e djeshme.